December 3, 2011

Luckjävel treSåhär i juletider så inbillar sig folk att de har öppen väg att tilltala främlingar och ge dem menlösa råd. Folk kan stirra stint på en och utbrista "God Jul" som om de vore vänner, bekanta, eller åtminstone grannar. Vet inte folk att kotym i Sverige är att muttra för sigsjälv och inte öppna sig för någon. Men i juletid kan man gott kosta på sig ett leende, och ett muntert utrop. Det är lite som att fråga en gravid kvinna om man får lov att känna på magen. Det är underligt som fan, men folk gör det... jag skulle hellre känna på en ogravid kvinnas mage - men då är det JAG som är knasig? Det är väl fan ännu värre att låta ett jävla jehu med ettikettbrist låta tillfredställa sin perversion genom att talla på ens ofödda foster, genom kropp och livmodersvägg. Jag tycker att det är mycket värre. Och det är det här jag jämför med masspsykosen som är "julstämning". Fyfan.

Och det är givetvis samma sak i usa. Här är det nästan normalt att utropa glada tillrop till främlingar på daglig basis, så det blir ju etter värre till julen. Det enda man kna göra för att roa sig då är att säga "Happy Holidays", och hoppas på att de har civilcurage nog att agera förolämpade och korrigera ens otillräckligt specificerade lyckönskning med att fostrande säga "NO! Happy CHRISTMAS!!" - sedan pausar de i väntan på att jag då skall upprepa deras version av mantrat, eller be om ursäkt för min politiska korrekthet iochmed att jag låter folk fira vilken religiös tattarhelg de vill. Men det är här jag brukar ta tillfället i akt och kort och gott replikera med: -"Cunt!".

Men det jag hatar mest är inte att folk sätter sig över mig för att jag väljer att fira jul jesu-löst, utan mitt stora irritationsmoment är skrattet. Det skratt som följer folk som tycker att de är socialt lagom roliga inför främlingar - och de förväntar sig att man skall skratta med lite lagom. Bara lagom. Det hade givetvis varit roligast om man garvat så inåt helvete, att folk tror att man har astma och att man tydligt kissat igenom lager av underkläder och byxväv. Det hade vart roligt, men man gör ju inte det. Av många anledningar. Jag försöker minimera mina autourineringsolyckor, även om det vore med flit och därmed ingen olycka. Sedan så har vi alternativet att kissa på den som försöker spela "rolig"... fast i usa kommer det bara att leda till att man måste registrera sig som sexbrottsling pga offentligt blottande, och nu kan man inte bo var man vill, och där man kan bo måste man knacka dörr och presentera sig som just sexbrottsling och riskera att bli tvångsmatad knogmackor vid varje dörr. Så det alternativet utgår även det.

Då väljer jag hellre att bara säga. "You will die" som fungerar på svenska med. Och det är inget hot och därmed inget brott. Det är en enkel faktabekräftelse och påminnelse i vår världs entropiska natur.

Så, det enda jag kan säga är God Jul fattlappar... haha haha ha...

1 comment:

Piotr à Paris said...

Så du menar att man kan råka riktigt illa ut om man tex. skulle gå hem från MacDö enbart iför en MacBurglerhaklapp...

Sanningar verkar mest göra ont pâ föräldrar.
Gillar den goda amerikanska lågstadielärarinnan som råkade säga ett sanningens ord om Tomtens existens.

Är lite kluven över citatet från en förälder.
"– Det är upprörande att en lärare tar ifrån ett barn hennes oskuld och försöker att avmystifiera saker"

Kan hålla med om att jag inte vill att lärare ska ta oskulder, men att avmystifiera saker ser jag som punkt 1 i deras dagordning.

Samtidigt så har jag en bild på tomten som jag hotar min avkomma med så han håller sig "snäll".
Lär inte som jag lever...
men vem gör det?