December 20, 2010

Tjugonde December


Aftonbladet täcker som vanligt det mest viktiga - ”Jag vill att min dotter ska vara bortskämd”.
Man kan lätt undra om man är avundsjuk som reagerar på sådant här, men jag tror att det är bara en del i det hela. Grejer är ju att man vet att det aldrig kommer att bli en produktiv medborgare av denna stackars ungjävel. Det finns inte en möjlighet, för att morsan kommer ju att vara så jävla involverad i ungstackarens liv. Se vad som händer när man låter folk vara som de vill.

Men å andra sidan är ju denna vansinnighetstanten bra för lokalekonomin. Men hon är ju även anledningen varför det finns sexiga underkläder för barn, designkläder för husdjur och annat som är direkt onyttigt för civilisationen som vi ser den. Det är kvinnor som den här som ser till att vi har skönhetstävlingar för barn, där ungar tvingas att vara duktiga och barnet i sig är en pryl för förälderna besatthet av vad det nu kan vara. Lite som Andre Agassis farsa.

Julen är kommen, men samtidigt så har den uteblivit. Jag ser tydliga spår av julen där jag befinner mig i världen, men jag ser inte självaste julen. Detta är en mycket underlig förteelse som fuckar upp mig helt och totalt. Hur ska jag förhålla mig till detta? Jaja, jag har merparten av en vecka kvar.. jag hoppas att jag ser jul snart, annars sitter jag här och är bitter helt utan anledning. Men oavsett hur det blir så är det hästlängder bättre än förra julen.. shit, jag skulle kunna fastna i en hiss med Runar Søgaard över julhelgen och ha en bättre julhelg än den förra, och den förrförra. Detta inte på grund av att Runar skulle vara att föredra gentemot en pitbull, men jag skulle kunna ge honom en atomic wedgie som jag kunnat fota med min mobil och skicka som julsklapp till alla fattlappar som jag känner, alterntivt lägga här på blogghelvetet!! Personligen anser jag att den fatwa som fanns angående honom skall kvarstå, men inte på grund av religiösa uttalanden, utan av inhumant brott mot frisyrbalken.

Fick lite kritik för den helt värdelösa tolkning av en julsång som skulle förse Dee Snider med lite mer stålar på fickan.. men detta är enkelt åtgärdat genom att länka till det urbota korkade och fantastiskt intensiva bandet "Austrian Death Machine" som tolkar Jingle Bells på ett ganska nyttigt vis. Inte helt humorlöst, om man anser Svullo vara humor. Jag länkar inte det här, jag ändrar gårdagens ångrade låtval istället!!

Tippetippe tipp tapp... fattlappar!!

1 comment:

LORISSA said...

tack för dina ord. Hoppas din solo julafton med eggnog blir till belåtenhet.